Hallo,

De eerste en (voorlopig) enige editie zit erop en het was een schot in de roos!

Een volle zaal geïnteresseerden, dat doet echt deugd.

Wie de slides van dokter Annelies Moons wil herbekijken kan hier klikken

Bedankt allemaal en fijn dat jullie erbij waren!

INFO

(h)éérlijk plant-aardig!

Dinsdag 24 april 2018 - zaal Vinea - Aarschot

Info-avond rond plantaardige voeding, gezondheid, milieu en dierenwelzijn

gratis toegang!

deuren: 19u30  -  aanvang: 19u45  -  einde: +/- 22u15

gastsprekers:

Annelies Moons (huisarts) en Siobhan Dolezal (gezondheidscoach)

Bio Vita Aarschot (natuurwinkel) presenteert een assortiment plantaardige voedingsproducten

Naduah zorgt voor wat zoetigheden: pannekoeken, gebaak, taart,... ??

 

een organisatie vanGroen Aarschot

"plantaardige voeding is de eenvoudigste , meest efficiënte en daarenboven goedkoopste manier om je risico op de meest courante welvaartsziekten (diabetes, overgewicht, hoge bloeddruk, hart -en vaatziekten , achteruitgang van de nierfunctie, dementie en ook bepaalde kankers) te doen dalen"

Dr. Annelies Moons  -   www.anneliesmoonsdoc.be

"Overschakelen op een natuurlijk plantaardig dieet is wellicht de beste beslissing die je kan maken als je op zoek bent naar een betere gezondheid"

Siobhan Dolezal  -  www.plantseedstoday.com  

Annelies Moons

Zelfstudie en de opleiding Plant-Based Nutrition van T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies, Cornell University New York, heeft me doen inzien dat gezonde plantaardige voeding de eenvoudigste , meest efficiënte en daarenboven goedkoopste manier is om je risico op de meest courante welvaartsziekten zoals diabetes type 2, overgewicht, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten , achteruitgang van de nierfunctie, dementie en ook bepaalde kankers te doen dalen.

Er zijn ondertussen heel wat wetenschappelijke studies die dit onderbouwen. Door dierlijke produkten (vis, zuivel, vlees) te vermijden ga je bovendien de hoeveelheid polluenten ( Pcb's, dioxines, zware metalen zoals methylkwik , pesticiden, brandvertragers, microplastic... ) die je opneemt drastisch verlagen.

Siobhan Dolezal

Siobhan is holistisch gezondheids- en transformatiecoach en werkt als natuurlijkegezondheidsconsulent voor Origin'O Leuven.

Na jarenlang geworsteld te hebben met ernstig atopisch eczeem, insomnia, chronische neusbloedingen, angsten, depressie, en PTSD, besloot ze in 2015 om op zoek te gaan naar de oorzaak van haar chronische gezondheidsproblemen.

Ze schreef zich in voor de Complete Detox Academy, en over een periode van twee jaar deed ze verschillende ontgiftingskuren, schakelde ze over op een biologisch plantaardig dieet, en paste ze haar levensstijl aan.

Deze diepe transformatie heeft Siobhan geïnspireerd om met haar hernieuwde energie aan de slag te gaan, en zo besloot ze om te starten als gezondheidscoach.

Haar missie vandaag is om mensen te begeleiden bij hun transformatie naar een duurzame gezondheid. Door middel van het opstellen van een gepersonaliseerd coachingtraject, wil Siobhan mensen aanmoedigen zichzelf een beetje meer op de eerste plaats te durven zetten. Een goede gezondheid is namelijk het fundament van je leven. En op een stevig fundament, kan je onbezorgd verderbouwen.

Je kan Siobhan contacteren via social media @plantseedstoday. Voor meer informatie over natuurlijke gezondheid en voor gezonde plantaardige recepten kan je terecht op haar website en blog.

Bio Vita

Natuurwinkel

Martelarenstraat 44, 3200 Aarschot
 

Nadua

Ijs, pannekoeken, gebak,...

100% plantaardig en ambachtelijk, vol van liefde en genot! Dat is ons motto!

www.naduah.be

 

contact